Empowering plus-size women to feel and look their best since 2012.

LOOKBOOK RECAP: M.C. LIVE RAYA 2018 FASHION SHOW WITH CELEBRITY HOST RAIFA

Model-model Mis Claire bersama dengan host Raifa Zulkifli
Siapa sudah pilih design kegemaran dari Live Fashion Show Mis Claire minggu lepas bersama dengan host selebriti Raifa? Kami hanya memperagakan 13 designs sahaja, nanti ada 30 jenis design kesemuanya dan setiap satu design akan ada 4 hingga 6 pilihan warna. Siapa-siapa yang tak sempat ikuti live fashion show kami, boleh tengok lookbook mengimbas balik rekaan-rekaan pada malam tersebut.

Sila shout out in the comments section, mana satu you nak!
#1 Classic Kebarung from The Petals Collection
Dihiasi dengan butang emas, print esklusif, rekaan in-house oleh designer Mis Claire sendiri.

#2 Modern Kurung from The Petals Collection
Kurung moden dalam potongan 'empire', dengan cetakan kelopak bunga yang feminin, pilihan warna pastel, young and energetic.

#3 Jubah Dress from The Petals Collection
Potongan Jubah untuk keselasaan. simple with the trendy bell sleeves. Sesuai untuk beraya dengan keluarga.

#4 Kurung Peplum from The Petals Collection
Kurung Moden yang tidak pernah out-of-date, kurung cutting peplum dengan sash yang boleh diikat depan, tepi atau belakang. Versatile mengikut citarasa masing-masing!

#5 Modern Peplum Kurung from The Ariel Collection
Koleksi yang paling dinanti-nantikan. Embroidery lace yang cukup klasssss uolllss. Dihiaskan lagi dengan bling-bling strap, kualiti 5-bintang dengan harga yang sangat berbaloi.

#6 Modern Fishtail Kurung from The Ariel Collection
Untuk yang suka style simple, fishtail cutting dengan bell sleeves memberi penampilan lebih muda & cerita.

#7 Long Dress from The Ariel Collection
Jubah dress dalam potongan empire. Mis Claire ada saiz sampai 7XL, simple & classy!

#8 Modern Kurung Peplum from The Tengku Collection
Fabric brocotelle ala-ala brocade ini pasti meletop tahun ini. Simple peplum cutting bersama dengan 'horsehair' yang tampil seperti hasil designer. 

#9 Puffy Sleeves Kurung from The Tengku Collection
Cute modern kurung dengan Brocotelle mermaid skirt. Combination of modern & classic. Lawa tak?

#10 Classic Kurung from The Tengku Collection
Disertakan dengan 3 removable brooches, material baju yang lembut dan shiny macam satin. Eleganza!

#11 Modern Saree Kurung from The Deepika Collection
Trend saree tengah hangat kan? Mis Claire tidak lepaskan peluang ini untuk membuatkan kurung saree untuk plus size juga.

#12 Saree Kebaya from The Deepika Collection
Design ini dapat sambutan yang amat memuaskan daripada penonton live fashion show malam tu. Pastikan jangan terlepas launching date kami tauuu..!

#13 Saree Peplum Kurung from The Deepika Collection
Not just a simple kurung this year, Mis Claire menggunakan tulle dengan horsehair untuk tampilan lebih modern. Ramai juga yang menanti-nantikan design ini. Are you one of them?


Ramai yang tanya bilakah Mis Claire akan melancarkan koleksi baju Raya tahun ini – Maaf sebab kami juga berdebar menunggu stok sampai di gudang Mis Claire.

Yang pasti, mulai dari 04.05.18, kami akan mula melancarkan design Raya 2018 setiap Selasa dan Jumaat pada pukul 9 pagi.

Design mana satu yang akan keluar dulu? Setakat ni, weols pun belum tau lagi... tunggu stok sampai baru tau!

Jadi, pastikan oul check laman web kami setiap Selasa & Jumaat ye! Order sebaik sahaja design yang u nak ada stok. Kami bagi FREE SHIPPING* untuk seluruh Malaysia. So jangan risau nak tunggu jimat postage, beli je dan kami tanggung postage!

*free shipping tertakluk kepada minimum purchase
Semenanjung Malaysia untuk pembelian RM60 ke atas; dan RM120 untuk Sabah & Sarawak. Free shipping untuk Singapore - minimum purchase RM200 ke atas.

Jom beraya dan bergaya dengan Mis Claire tahun ini! #anggunrayamc

No comments