Empowering plus-size women to feel and look their best since 2012.

SHOUT OUT: Baju Raya Untuk Baby by Teez Bee

Hi fashionable mothers! Hari ni kita nak share pasal jenama baju ni Teez Bee yang mengeluarkan baju CUSTOM-MADE yang comel untuk seisi keluarga especially baby dan budak-budak. Mis Claire ada buat crossover collaboration dengan dorang ni - so untuk setiap customer yang beli dari Mis Claire, dia akan dapat 1 colouring book PERCUMA dan satu voucher bernilai RM10 dari Teez Bee. (Limited to first 1000 customers)





Ok, walaupun kita berikan highlight kepada baju raya baby, tapi Teez Bee ada banyak design baju yang comel dan all these clothes can be customized - boleh letak nama anak, ataupun slogan sendiri. Ok takpe, tengok lah sendiri - these are our favourite picks from them:





Selain daripada baju onesies untuk baby dan t-shirt kanak-kanak, Teez Bee pun ada tshirt untuk orang dewasa - paling besar 2XL - so the whole family boleh pakai baju matchy-matchy.


Besides that, they also have super cute accessories! 

Ok kalau berminat boleh la visit website dorang >>> CLICK HERE. Happy shopping semua! xoxo

Do you have a business? Interested in doing a cross-over collaboration with us like this one? You can send us an email at sales@aishop.com.my and let's work together if our businesses are in line with our brand image and business direction.

No comments