Empowering plus-size women to feel and look their best since 2012.

Di Belakang Tabir: Sesi Penggambaran Team Mis Claire di Bukit Tinggi untuk Koleksi Zen


Hi uols! Nak share sikit behind-the-scenes sesi fotografi Mis Claire team untuk koleksi-koleksi terbaru. Lokasi di Bukit Tinggi, dan ia sangatlah sesuai dengan tema koleksi kita.

Tengok aksi model-model kita, bukan senang nak posing tau haha! Dari awal pagi, menyediakan muka yang berseri dengan menempekkan mekap, mengemaskan baju yang hendak dipakai dan mengayakan pelbagai pose untuk menghasilkan gambar yang menarik untuk uols!

Gambar-gambar di bawah ada baju dari Zen Collection kita, dan kita memilih Japanese Zen Garden untuk lokasi penggambaran siap dengan pemandangan nature yang cantik.





 

 


Yang penting, everything we do, kita mesti enjoy! Kita juga buat photoshoot untuk Country Garden Collection di Bukit Tinggi - sebab di sana, memang banyak background dan scenery cantik-cantik untuk mengambil gambar.

 

Inilah bilik kita menginap satu malam untuk menghabiskan kerja photoshoot ni - fuh penat! Jangan jeles tau hehe...

    

Kalau bekerja, makan tu kena cukup, baru semangat buat kerja. Team Mis Claire maintain suka makan dan maintain comel hehe... tapi nak makan kat Bukit Tinggi boleh tahan mahalnye huhuhu...

Untuk tengok koleksi baju yang kita ada dan shopping-shopping - uols boleh ke website kita www.misclaire.com senang je beli online!

No comments