Empowering plus-size women to feel and look their best since 2012.

Macamana Nak Pakai Kaori Zen 2-in-1 Plus Size Pants Ni? Mis Claire Bagi Tutorial Sikit



Hai semua! Untuk minggu Deepavali ni, kita ada sales semua item dari Zen Collection (just key in promocode ZEN20 untuk mendapatkan 20% off) and admin nak sharekan sikit tentang pants yang cukup istimewa dari koleksi ni - iaitu Kaori Zen Front-Back Pants yang boleh dijadikan pants ataupun skirt! Wow!

Kaori pants ni boleh pakai depan belakang. But first, mai sy tunjukkan mcmana nak dapat rupa ala-ala skirt dulu.



Pakaikan seluar ni seperti biasa dulu. You akan jumpa dua tali seakan-akan belt di bahagian pinggang.


Bawa dua tali tersebut ke depan (kain tutup bahagian cawat dengan rapi) dan ikat tepi ikut keselesaan. Kalau dah terover makan tu, boleh longgarkan sikit hehe...


VOILA, ala-ala skirt tapi dalam masih pants! Lawa! Mcmana dengan pants pula. Ok straight dari first step lagi tadi.... ikatkan kain tu kat belakang sahaja! Simple and easy.


Belakang tu tak akan nampak mcm skirt... rapi je mcm pants biasa. So kalau nak pilih saiz yang betul, boleh datanglah ke butik kita. Sales hanya berlangsung sampai Sabtu ni sahaja tau 21hb Oktober 2017. Kalau dah terlepas, takpe walk-in butik customer masih boleh dapat 10% diskaun on EVERYTHING tapi untuk bulan Oktober sahaja ye!

See uols! Selamat bercuti!

2 comments